|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Page
Starosedelac

|
|
 |
bubon
Pocetnik

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
Upisano: Ned Maj 03, 2009 9:00 pm |
|
 |
 |
 |
 |
E to ne razumem,koliku zaradu mogu da imaju dileri marihuane,koliko znam ulicna cena za 'ket je 500dinara i tu mora da ima par grama,sada to je nista u poredjenju sa heroinom i kokainom,a rizik zatvora je isti. |
...već duže vreme u beogradu je u modi skank, trenutna cena 800-900 din...rizik za džidžu jeste isti kao za kokain i heroin, ali se ona više koristi...ali kao što rekoh, u modi su skank i šit (500din., al' ga ima manje, zatvorili šiptari slavinu za džidžu početkom godine)... |
Ma nisu zatvorili shiftari slavinu ,nego su njima zatvorili slavine. Ako sam dobro cuo u Albaniji citava sela uzgajaju marihuanu zvanu ALBANKA i polja maka. Zamislite kada bi se otvorole granice prema Evropi. Duvala bi Evropa,pa bi pucalo. A oni se ,mislim na Albaniju nadaju ulasku u Evropsku zajednicu. To ce biti ali kada prdne kukavica.Nije Evropa glupa. Osim ako ih ,mislim na Evropu, nateraju Amerikanci , u vecitoj zelji da se oslabi Evropa.
|
|
|
 |
alexandar dimitrijevic
Redovni posetilac

|
|
 |
Katančić
Starosedelac

|
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Pet Jan 28, 2011 2:48 am |
|
 |
 |
 |
 |
kontrolisanu proizvodjnju i kvalitet plus procenat od zarade za drzavu |
Da vam otkrijem tajnu... drzava vise ovako, bez legalizacije, zaradjuje
 |
 |
adje sad mi recite sta bi dobili time sto bi legalizovali marihuanu?
 |
 |
pa verovatno vise ljudi koji je puse |
|
Vrlo dobar odgovor
Za Natasu... Ne znam da li bilo dobro da u emisiji spomenes, odnosno postavis pitanje - da li je mozda apsurdno da se danas govori o legalizaciji marihuane, buduci da stupaju na snagu sve vece i vece zabrane o konzumiranju cigareta. |
tu ste u pravu to se ne legalizuje zato sto vise novaca odlazi za kozna koga u drzavi ,jer bi legalizacijom bila i konkurencija a konkurencija podrazumeva anti monopol a to dovodi do pada cena marihuane i do pada profita ,al bi bilo dobro da neko ko to smeće puši ne odgovara pred zakonom i da ne bude u obavezi da kaze od koga je kupio,,,,,mada to jeste zlo za coveka i sami ljudi treba da budu svesni toga ,mada ko zna mozda ce da se legalizuje to jednog dana kad se velike kompanije za proizvodnju cigareta pomame jos vise ,pa oce i profit od marihuane i stvore se uslovi za monopol od duvanske industrije,da proizvode marihuanu ,sve dok velike kompanije ne stvore uslov za monopol marihuana ce biti ilegalna ,jer sad samo neko tamo iz drzave uzima novac za finansiranje ko zna cega u drzavi
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Pet Jan 28, 2011 4:35 pm |
|
 |
 |
Cigareta i dzoint ne mogu da se uporede. Danasnja cigareta ako ima dvadeset posto cistog duvana, ostalo su aditivi ukljucujuci razne otrove koji vestacki stvaraju zavisnost. Dzoint sa druge strane 100% priroda, ima i ona stetne strane ali opet ne moze da se uporedi recimo jedan dzoint dnevno i 20 i vise cigareta dnevno. Odavno ne pusim, ali u srednjoj skoli sam imao obicaj, pa pricam iz iskustva. Bio sam odlican ucenik, nisam se navuko na heroin i nije mi padalo na pamet da pod dejstvom marihuane silujem babu, polijem je benzinom i zapalim... u stvari, kad se bolje setim nista mi nije padalo na pamet bez da kupim kolica slatkisa, sokove i igram NFS ceo dan...  |
da u pravu si joint vise steti mozgu nego cigarete ,ali ja sam cuo da od jointa ne mozes biti zavisan kao od cigareta ........dali je to istina ili ne?
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |