|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Kimi
Starosedelac

Pol: 
Pridružio: 23 Apr 2007 Poruke: 2544 Teme: 25 Lokacija: Beogradski pašaluk-čivijaška republika Zemlja:
|
|
|
 |
srednjoskolac
Novajlija

|
|
 |
Kimi
Starosedelac

Pol: 
Pridružio: 23 Apr 2007 Poruke: 2544 Teme: 25 Lokacija: Beogradski pašaluk-čivijaška republika Zemlja:
|
|
|
 |
potraga
Dezurna pricalica

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Pet Maj 15, 2009 9:37 am |
|
Ne znam koliko je u redu iskopavati ovoliko stare teme, ali sam morala.
 |
 |
...Secam se nekih ekskurzija gde su autobusi bili problem, tj. neispravni i stari autobusi.
Ko je sve tu odgovoran... tesko je zakljuciti...
Profesori jesu na prvom mestu, ali i roditelji imaju ulogu u svemu tome.
Kada direktor skole dobije ponudu za destinaciju, on potpisuje ugovor sa odredjenom turistickom organizacijom tek po dobijanju saglasnosti od roditelja.
Sa druge strane, roditelji moraju da znaju ko ce im voditi dete, ko ce ga paziti tamo... |
Da li je u međuvremenu pronađen odgovor na pitanje starosti autobusa koji vode decu na ekskurzije? Da li je i ko odgovoran što smešta decu u autobuse stare 2 i više decenija?
Imaju li roditelji pravo da traže na uvid saobraćajnu dozvolu za autobus u koji su upravo smestili svoje dete?
Pokušala sam da izguglujem Pravilnok o ekskurzijama, ali nisam pronašla... Odgovor na ova pitanja bi mi puno pomogao...
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |