Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Zašto su još uvek same?

Zbog čega ste sami?

Samoća je više intermeco, period kada bolje mogu da vidim šta tačno želim od sebe i od drugih. Ne plašim je se, i ne mislim da je samoća neka zla kob mladih, popularnih, kako god.. Više sam vremena u svom životu provela u lepim i dugim vezama nego sama, prekidala sam veze, imala uspone i padove, ali ta "geografija" je nešto najnormalnije u svačijem životu.

Kakvog muškarca tražite, osobine koje bi vas privukle, kakvi su srpski muškarci?

Nikada nisam tražila neke osobine. Nemam tu vrstu definicije i to možda celu stvar čini težom. Jednostavno znam (u stomaku i na jagodicama prstiju) kad je to to. I kada više nije.

Zašto je sve više samih i uspešnih ljudi?

Verujem da je u osnovi želja da se proživi što više, bolje, da se život živi na više koloseka, jer je vremena tako malo... U psihologiji se to zove strah od smrti, i sigurna sam da je to najveći strah modernog sveta. Zato se nigde ne zadržavamo, i uvek mislmo da smo zalužili više nego što u tamo času imamo. Otud i razvodi i raskidi, i samoća kao krajnja posledica.
Nervira me kad mi kažu da je karijera ralzlog emotivnih neuspeha i razlaza, mojih, tudjih, bilo čijih... Karijera je samo dobar izgovor. Kad je ljubav u pitanju, kad osetim da je prava, i da me nosi, onda sve mogu - i da počnem, i da ostavim. Baš sve.


Postoji li tazlika izmedju Vas i anonimnih devojaka?

Razlika postoji samo kad smo same. Recimo, nekad imam osećaj kao da mediji raspisuju tender za mene. To mi je odvratno, i zato se često zatvorim u kuću sa najbližim prijateljima, i čekam da prodje...
A kad smo srećne i kad volimo, sve smo iste.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija