Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Bazar, avgust, 2007.

Tajna lepote

1. Volim da jedem: 
Nema tog povrća koje ne volim, ali recimo da sam u prošlom životu bila zec (on jede šargarepu i kupus, jel tako?), posto sam u ovom skroz luda za kupusom.Mogu da ga jedem u svim varijantama, presnog, kuvanog, u salatama.

2. Omiljeni sport: 
Redovno idem u teretanu i trčim na traci. Volim da treniram sama, ne volim grupne vezbe, tako mi treninzi budu dobra prilika da budem malo » sa sobim«.

3. Kako se opuštam:
Opustam se na treninzima, nista nije bolje od toga. A tek posle njih kako je lepo...

4. Lična higijena: 
Lična higijena je preduslov za sve, a za nju je preduslov bistrina uma, disciplina. Jedino se kod nas higijena smatra za luksuz, i po tome našeg ćoveka mozete prepoznati u inostranstvu.

5. Lice, telo i kosa:
Za lice koristim jednu običnu domaću kremu firme Natura Bel. Preporucila mi ju je drugarica sa nejlepšom kožom, i tako sam se i ja navukla, i shvatila da kvalitetne stvari možete da imate i za 200 dinara. Oni imaju i divnu masku za lice Acerola, koju ponekad stavim..Opet, antirid mora da bude proveren, i tu ne zalim pare, te koristim Kanebo. Stalno kupujem razna mleka za telo, imam ih petnaestak u kupatilu, ali i dalje nista lepše od Kolistarovog uljano mleka od lavande nisam nasla.O kosi ne brinem, to radi moja frizerka Srna. Naučila sam da je kosa izraz raspoloženja, pa radim na njemu, više nego na kosi.

6. Make-up: 
Pronašla sam fenomenalni korektor za podočnjake, Kanebo. To je jedina stvar koju uvek moram da imam ne sebi, inače svi misle da sam bolesna. Volim i neka lepa rumenila i maskare, i to je to. ne umem da se nasminkam onako kako to rade moje šminkerke, pa se zato trudim i da sto manje eksperimentisem. Zato mi jako malo sminke treba kada ne radim.

7. Omiljeni parfemi: 
Dona Karan NY, i Šanel Allure Sensuelle. 

8. Ne žalim kada trošim na: 
Na kupke i mleka za tela. I opremu za trening.

9. Uvek sa sobom nosim:
Kremu za ruke u kolima.

10. Savet čitateljkama »Bazara«: 
Od traženja idealne kreme, korisnije je tražiti sebe. Naime znam mnoge žene koje su se izgubile po rafovima parfimerija, salonima i ordinacijama plastičnih hirurga, i nikada se više nisu vratile. Postale su mi strane i daleke i tužne. Znati biti zadovoljan, to je ključ lepote.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija