Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Pravda, oktobar, 2007

1. Kako ti izgleda prethodnih 16 godina iz sadasnjeg ugla?
To vreme ne bih nikada menjala. Pretpostavljam da misliš na godine koje sam provela na televiziji.. To je vreme kada sam odrastala, učila škole, ali na televiziji sam učila život. Ispravljala svoje nedostatke, sticala neke nove, pokušavala da budem grublja nego što me je priroda napravila. Nemam pojma koliko bih bila drugačija, da sam ovh 16 godina živela drugačije.

2. S obzirom na to da si se skolovala i u Srbiji i u Italiji, da li ti se ulaganje isplatilo?
Školovanje ne mora da se isplati, ali mora da proširi vidike I iskustva. Isplatilo mi se utoliko što sam sebi napravila alternative, da svaki put mogu da pobegnem sa televizije, ako mi je bude previše. Ne nameravam da bežim, ali je dobro da znam da imam gde da odem.

3. Smeta li ti sto u medijima nije presudno obrazovanje za bavljenje novinarstvom? (I da li ti smetaju nestrucni kadrovi?)
Ne smeta mi. Kod dobrih novinara, ništa mi ne smeta. Više mi smeta mahanje diplomama od strane onih koji ne znaju da se “da li” ili “sa mnom” piše odvojeno, onih koji su na fakultetu položili sve ispite, ali još kao da ne znaju da čitaju sva slova. Ta vrsta pretencioznosti me više živcira.

4. Kako izgleda „drzati” „Kljuc” tako dugo?
Meni je to jako dugo, ali postoje emisije koje su dugovečnije nego Ključ, koji je ušao u četvrtu godinu. Kada sam počinjala, mislila sam da će sto emisija biti “puna kapa”, ali eto, mašina se ne zaustavlja, I meni I mojoj ekipi sve je lakše I sad smo tek počeli da uživamo radeći zajedno.

5. Koje emisije (na koje teme) pamtis kao najdraze, a koje bi rado zaboravila? I koje teme su ti tesko pale?
Volim emisije o detinjstvu na Kosovu, o samoubistvu, o tome šta je danas ljubav.. Teško su mi pale one za koje se nisam dovoljno spremila, ili one posle kojih su moji gosti otišli ljuti. To se dogadjalo češće na početku, sada sam bolje naučila kako da pripremim I njih I sebe.

6. Kojim temama ces se baviti naredne sezone u „Kljucu”?
Opet raznim, od toga ko ubija sudije u Srbiji, o bahatosti kao o vladajućem obrascu u ponašanju, kako elita, tako I svih nas.. Ali I o promiskuitetu, o razvodima..

7. Da li ti smeta ili ti je simpaticno sto te nazivaju miljenicom Aleksandra Tijanica?
Naravno da mi smeta.. 

8. S obzirom na to da te ubrajaju u najplacenije novinarke u Srbiji, kako je biti u tvojoj kozi I kako ti izgleda zivot kao „najplacenijoj” ?
To je nezahvalno. Biti “najplaćenija”, pa uz to I “Tijanićeva ljubimica” je odlična preporuka da te sutra stave na neku poternicu .. Nije mi loše, ali, nadam se da će mi biti bolje.

9. Jos se pamti incident kada se tvoj obozavatelj polio benzinom I pretio da ce da se zapali. Cime to, po tvom misljenju, toliko intrigiras javnost I izazivas skandale?
Ne znam, možda baš time što pokušavam da izbegnem sve skandale, a ljudi se trude da mi pokažu da je to nemoguće.

10. Koliko je na tvoj profesionalni put uticalo to sto ti je otac u istoj bransi? Da li ti je to pomoglo ili odmoglo? I cime te je savetovao?
Nije se on mešao u moj posao. On radi na jedan način, ja na drugi, to je gotovo, kao da i nismo kolege.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija