Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Poljubila sam ražu


24 sata - 04.07.2007.
Novinar: A. Kalaba

Pošto je „zaključila” sezonu aktuelnih društveno-političkih diskusija, Nataša Miljković ovih dana svojim gledaocima servira "malo duše i puno lepote" s krstarenja po zapadnim Karibima na najvećem svetskom turističkom brodu.


Za gledaoce RTS-a jul počinje slikama Jamajke, Haitija, Meksika, Kajmanskih ostrva. Reč je o iskustvima Nataše Miljković, popularne voditeljke emisije "Ključ", sa sedmodnevnog putovanja na najvećem brodu "Freedom of the seas".

- Prethodno krstarenje je bilo po britanskoj obali i to je zapravo bilo samo upoznavanje s tim čudom od broda. Prošle godine nisam ni slutila da ću godinu kasnije biti na Karibima - kaže Nataša u razgovoru za "24 sata".

Prema njenim rečima, ovaj doživljaj doneo je mnoga zanimljiva poznanstva na brodu i na ostrvima, a nakon svega ostao je i "osećaj da takva putovanja služe za to da vam izvrnu sva životna shvatanja".

- Prvi put sam ljubila ražu, igrala rege s ljudima na Jamajci, jela neku novu hranu... Otvaranje vidika i beg iz skučenosti je najbolje putovanje - ističe Miljkovićeva.

Od svih egzotičnih mesta koja je posetila u ovoj turi, za svoju dušu bi se, kako kaže, najradije vratila na Jamajku, među "ljude koji zaista vole život i čija je ljubav zarazna". Ipak, na ovom putovanju se "više radilo nego uživalo", a njena pažnja je bila više usredsređena na kamermana.

- On je važniji od svega: mesta, novinara, sagovornika. Ako on ne dočara tu lepotu i učini je još lepšom, onda džaba sve - objašnjava popularna novinarka, kojoj svaka nova emisija još uvek predstavlja izazov. Zato joj je teško da izabere oblast u kojoj se najbolje pronalazi – putopisi ili društveno-politički tok-šou.

- Putopis je bonus - teška, zamorna, ali ipak nagrada za stresove koje mi "Ključ" donese. Ovako, u paketu, to je sve što mi je potrebno u poslu - zaključuje Nataša Miljković.


Kao najbitnije momente u kvalitetnom bavljenju novinarstvom, Nataša Miljković vidi "ljubav, naviku, paniku", ali prvenstveno trud i sreću. Naravno, tu je i negativna strana popularnosti. "Toliko toga je izlazilo, a ja imam tako slabu memoriju. Pogađa me nekada kad vidim malicioznost, jer nemam sredstvo da se borim protiv nje, osim da je i sama upotrebim. Zlonamernost i lecemerje, to me još uvek pogađa", kaže Nataša za "24 sata".

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija