Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Sve što radim, radim za Lazara


TV Novosti: 3-9. april 2010.
Novinar: Jasmina Grbić

Sa Srbijom se, pored stare voditeljske ekipe, odnedavno "budi" i autorka "Ključa" Nataša Miljković. Šarmantna voditeljka, iako je sticajem okolnosti postala deo tima Jutarnjeg programa, osvojila je gledaoce Javnog servisa preko noći, što potvrđuju mnogobrojni pozitivni komentari na sajtu RTS-a. A otkud u Jutarnjem programu, Nataša otkriva čitaocima "TV Novosti":
- Desio se "tajming". Naime, u jednom trenutku vratila sam se sa bolovanja, a dogovorili smo se da "Ključ" krene od septembra. Tako sam počela da radim u emisiji "Oko magazin". I taman kada sam počela da uživam u novoj redakciji, Jutarnji program je ostao bez jednog voditeljskog para. Novi urednik te redakcije, Saša Barbulović, pozvao me je da "uskočim" u tu "instituciju" od programa. Nisam imala neke veće dileme, tako da, eto me tu.

Iako vam je ovo bilo vatreno krštenje u Jutarnjem programu, lepo ste se snašli?
- Hvala na tome da sam se lepo snašla. U suštini, uživam. Ovo je timski rad, a to je za mene novost posle dugo godina. U "Ključu" sam više bila "solista". Ovde radim u redakciji sa stotinak novinara, tri su sata živog programa, česte neočekivane situacije... Pravi je izazov, mogu reći.

Šta vam je najteže palo i da li ste odmah prihvatili ponudu?
- Ništa mi nije palo teško, možda tek pamćenje imena i prezimena mojih novih kolega, kojih je zaista mnogo. Ali, eto, i to sam savladala.

Da li će, sa novom voditeljkom, biti još nekih promena u Jutarnjem programu?
- Sva je prilika da hoće. Već radimo na tome, ali, gledajte ga, primetićete i sami.

Srđan Predojević i Jovana Janković su od ponedeljka na TV Pink. Plašite li se konkurencije?
- Nismo mi konkurencija, ali i da jesmo, to bi bilo dobro i za nas i za njih. Naš "Jutarnji" pokriva celu Srbiju, sa odličnom mrežom dopisnika. To je mašinerija koju tek kad uđete u redakciju možete da osetite. Jovana i Srđan će se dobro snaći, ne sumnjam, ali što oni budu bolji, bićemo i mi. Drugačiji, svakako.

Da li je Jutarnji program nešto što privremeno radite?
- Ne znam da li je privremeno, ali "nešto dodatno" svakako jeste.

Planirate li uskoro da nam "otključate" nove teme u vašoj već dobro poznatoj emisiji?
- Planiram novi serijal "Ključa", još neke nove emisije, ali sve to od leta. Uželela sam se tema koje niko ne otvara, zato mi mnogo nedostaje "Ključ".

Da li su vam se promenila interesovanja, moža biste radili nešto zabavnije, bez teških tema?
- Život je i dalje moje interesovanje. Život i ljudi koji ga čine. Nekad je to zabavno, često nije, ali putujem kroz život stalno ga upoznavajući.

Kako sada kada ste postali majka gledate na posao i karijeru?
- Posao više nije pitanje karijere, već pitanje egzistencije. Moram da radim još više a da budem odmorna kad dođem kući. Treba da postignem više, da tom malom biću obezbedim lep život, a opet, stalno pazeći da se na tom putu negde ne izgubim. Teže je nego pre, priznajem, ali iznenadna snaga koju imam olakšava sve i ne ostavlja mesto umoru.

Koliko ste se vi promenili otkako ste postali majka?
- Mnogo, rekla bih. Nekada mi se čini da je to jedino što mi je bilo potrebno u životu. Kao neki finalni potez, kada sve drugo dobija smisao. Baratam sa časovnikom, stalno jureći nekud, više se smejem, više se radujem... Shvatam koliko je u životu malo važnih stvari. Našla sam svoju najslabiju tačku u životu, pa je negujem, pazim i čekam da moj sin Lazar poraste.

Rano ustajanje, pretpostavljamo, poslednjih meseci nije problem?
- Veći je problem nespavanje, tako da sa buđenjem nemam problema.

Ko je verni gledalac Jutarnjeg programa kod vas u porodici i da li je bilo pohvala i kritika?
- Zasada pljušte samo pohvale, ali znam da neće još dugo. Gledaju me ukućani, Lazar i Srđan, mada, čini mi se da je Lazar u većem čudu. Valjda još ne shvata da ne mogu da ga poljubim sa "tolike daljine".

Kako izgleda jedan dan voditeljke i majke Nataše Miljković?
- Ustajem dok mnogi još nisu ni stigli kućama posle noćnog provoda. Radim dok se mnogi tek tuširaju. Ručam kad ceo svet doručkuje, a posle, negde po podne, boreći se sa snom i umorom, kod kuće izigravam klovna, i to me vraća u život i daje mi snagu za sledeći dan.


SAVET MAMAMA

Da li imate neki savet za buduće majke?
- Savet za buduće majke? Recimo, da ne slušaju tuđe savete. Mene su na početku izluđivali i zbunjivali. Priroda nam je dala srce, a to srce misli lepše i vidi bolje od svih.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija