Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Sin Lazar mi je promenio život


Hello: 5-11 april 2010.
Novinar: Ivana Nikolić

Jedna od najlepših voditeljki na domaćim televizijama Nataša Miljković osvojila je srca gledalaca još pre deset godina kada je na BK vodila autorsku emisiju Maska. Ova lepa plavuša uspešnu karijeru nastavila je na Javnom servisu, gde se najpre našla u ulozi autora i voditelja tok-šou emisije Ključ, a odnedavno vodi i Jutarnji program. Iako je popularnost i ljubav publike zaslužila pre svega izuzetnim poslovnim uspesima, ne krije da se njen život potpuno promenio od kada je pre sedam meseci sa nevenčanim suprugom Srđanom Timarovim, dobila sina Lazara koji joj uvek izmami osmeh na lice i daje joj snagu da prebrodi sve poslovne izazove.

Da li ste se iznenadili kada vam je ponuđeno da vodite Jutarnji program i da li ste se dvoumili pre nego što ste prihvatili taj posao?
- Iznenadila sam se kada sam čula da Jovana Janković i Srđan Predojević više ne vode tu emisiju. Prihvatila sam posao posle razrešenja nekih ličnih dilema pošto profesionalnih nije bilo. Jutarnji program Radio-televizije Srbije je veliki, važan deo Javnog servisa i institucija za gledaoce. Tu emisiju, koja je puna svakodnevnih izazova, radi veliki tim. A, ima li boljeg načina za započinjanje dana od izazova.

Kakve komentare dobijate i mislite li da ste se lepo snašli u novoj emisiji?
- Komentari su dobri. Ipak, već sam naučila da ponekad ono što mi kažu u lice sasvim drugačije zvuči kad okrenem leđa, pa se ne obazirem. Postoje ljudi, drage kolege i prijatelji koje slušam, koji kažu nešto što veoma prija mojim ušima.

Hoćete li u narednom periodu ponovo voditi emisiju Ključ?
- Od septembra bi trebalo ponovo da počnem da je radim.

Jeste li se već navikli na novi tempo života koji je usledio posle vašeg povratka na posao?
- Jesam, jer sam po prirodi vredna osoba. Višak obaveza mi nikada nije predstavljao problem, pa čak ni manjak sna.

Ko vam najviše pomaže u čuvanju deteta od kada ste počeli da radite?
- Moja majka i Lazareva strina Lara, koja je sa njim svaki dan. Ujedinili smo ljubav, porodicu, poslove, a moja majka uskače u kriznim situacijama.

Koliko se vaš život promenio od kada ste postali majka?
- Potpuno. Promenila sam se ja, i samim tim ništa više nije isto. Sada konačno imam drugačiji pogled na svet u kome su prave stvari na pravom mestu, kako i treba.

Čime vam Lazar najbolje izmami osmeh na lice?
- Svojim osmehom. A smeje se često, tako da možete da zamislite koliko sam nasmejana žena.

Jeste li sa Srđanom podelili brigu oko bebe i ko se u kojim poslovima najbolje snalazi?
- Podelili smo ljubav prema detetu, a onda poslovi i nisu poslovi, već nega, pažnja, a to se ne deli. Snalazimo se oboje, kao da nam nije prvi put.

Da li ste promenili stav kada je reč o braku ili još planirate da ostanete u nezvaničnoj zajednici?
- Stalno me pitaju za taj brak, tako da ću, na kraju, moarti da se udam. Valjda će tad prestati. Nije meni brak bauk, ali lepo nam je i ovako, zašto bismo to kvarili.

Koliko često vi i vaš nevenčani suprug razgovarate o vaspitanju sina?
- Verujem da se vaspitanje više ispoljava u malim koracima nego u velikim projektima. Tu negde, između lečenja grčeva, gugutanja, rasta zubića, prvih boginja, igre u parku, večernjih uspavanki, tu je negde i put kojim se postaje dobar čovek.

Imate li iskustva sa postporođajnom depresijom?
- Na sreću, bilo je to kratko iskustvo. Deset dana najtužnije sreće koju sam osetila. Hormoni su me uzeli celu, ali brzo je prošlo. Sasvim razumem žene u tim danima i shvatam da ono što mislimo kad kažemo da smo depresivni, kad nam nije ni do čega, nije ni deseti deo prave, teške depresije. Nikada više neću upotrebiti tu reč da bih rekla kako sam bezvoljna.

Kako ste uspeli da ubrzo posle porođaja povratite staru težinu?
- Jurnjava po kući, van kuće i u teratani. Nije bilo baš tako brzo, samo se vaši čitaoci i ja nismo dugo videli.

Da li ste i ranije imali iskustvo sa dijetama?
- Ne, ceo moj život je dijeta. I ranije i sada. Ali, to kod mene nije neki posao, već više proces i stil života.

Spadate li u osobe koje najviše vole da pričaju o svom detetu?
- Ne, ali spadam u osobe koje vole da pitaju o deci. To je najlakši način da mi, daleko od kuće, izmame osmeh. Ali, ne gnjavim druge, znam kako je meni ponekad bilo naporno da slušam novopečene, ponosne majke.

Imate li vremena da izađete sa prijateljima od kada ste postali majka?
- Za izlaske nemam vremena, ali se nisam odrekla lepih kućnih poseta, pametnih razgovora, prijatne muzike i smeha. Za to nađem vremena i kada izgleda da je nemoguće.

Volite li da idete u šoping?
- Šoping mi izaziva nervozu. Ponekad zbog obilja robe, koje me zbunjuje, ali zbog mnogo stvari koje su mi nekada potrebne, pa se kući često vraćam i bez kesa i praznih torbi.

Da li vam je bitno da u svakom trenutku lepo izgledate?
- To mi je važno onda kada mi nije ni do čega. Kada sam dobro, nije mi bitno kako izgledam, ali priroda je udesila da baš i ne moram da se trudim. Nisam od onih što moraju da imaju šminku u svako doba dana, štikle po kući ili frizuru kao iz kataloga za venčanja.

Koliko često posećujete frizera, kozmetičara, pedikira?
- Onoliko koliko je potrebno da bih bila obična, uredna žena.

Pomislite li pred svaki izlazak da nemate šta da obučete?
- Ne, zato što ne izlazim ako nemam šta da obučem. Šalim se, naravno da mi se to dešava. Shvatila sam da žene sa najvećim, najluksuznijim garderoberima nikada nemaju šta da obuku. Ja nemam taj problem.

Koliko su vam tokom trudnoće i posle porođaja pomogli saveti vaše kume i koleginice Maje Nikolić koja već ima troje dece?
- Najviše od svih. Mnogo mi je pomogla ako izuzmemo nape kupovine za bebu pred moj porođaj. Tada smo mu kupile polomljenu igračku, ležaljku za jednogodišnju bebu i posteljinu za osnovca. Prilično pogrešno.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija