Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Na posao idem nasmejana


BlicTV: 04. jun 2010.
Novinar: Milica Kuzmić

Od kako se posle pauze zbog rođenja sina vratila televizijskom poslu i debitovala u Jutarnjem programu, Nataša Miljković pobrala je još veće simpatije gledalaca, a kako kaže, iznenađenja nas tek očekuju.

Kako si zadovoljna sobom u Jutarnjem programu?

- Zadovoljna sam Jutarnjim u sebi... Prija mi ovaj novi posao, novi žanr, novo radno vreme i nove kolege. Idem na posao sa radošću, a to nije mala stvar. Jutarnji nikada nije imao jače rejtinge. Redovno ga gleda više od pedeset odsto gledalaca, više od milion ljudi! Prija mi to saznanje. Novi urednik Saša Barbulović je rešio da razbudi i naš Jutarnji. Videćete već.

Reakcije gledalaca su krajnje pozitivne, osvežili ste koncepciju. Da li to znači da vam ovakva forma više odgovara od ozbiljnih emisija?

- Jutarnji ima pravu meru svega. Pravu meru ozbiljnosti i ležernosti. Verovatno je to ključ. Živi je program i sada sam tek shvatila da, zapravo, volim te neizvesne situacije. Volim i tehničke greške jer to su situacije u kojima se ispoljava snalažljivost, što je vrlo važan segment profesionalizma.

Kakvi su komentari prijatelja i kolega na ovo što sada radite? U kojoj ulozi im se više sviđate?

- Čini mi se da im se više sviđam u jutarnjem izdanju, možda zato što su ujutru ljudi bolji ljudi. Ne traže dlaku u jajetu, ne love greške... To rade tek uveče, kada umorni i istrošeni od tuđih udaraca dođu kućama, pa onda udaraju i oni.

Da li vam je neko od kolega koji su već vodili ovaj tip emisije dao neki koristan savet?

- Ne, puštaju me da radim po svome. Možda, kuma Maja (prim. aut. Maja Nikolić, voditeljka Jutarnjeg programa RTS). Ona mi je otkrila neke važne ženske tajne, vezane za šminkericu.

Šta vam najteže pada u poslu trenutno?

- Baš ništa. Možda u stvari onaj ternutak kada se, u pola noći, probudim u panici da mi nije zvonio sat. Tih nekoliko sekundi, suočavanja sa tačnim vremenom nisu baš prijatni za srce.

Da li ćemo vas od septembra ponovo gledati u "Ključu"?

- To su letnji planovi. Ostavimo ih letu, dakle.

Da li onih dana kada ne radite, gledate jutarnje programe drugih TV stanica, posebno svoje bivše kolege sa RTS, Jovanu i Srđana?

- Vrlo malo sam ih gledala. Na samom početku. Sve što me zanima, saznam u našem Jutarnjem. A u to doba dana obično nemam previše vremena za bacanje.

Jutarnji gaf
- Pre nekoliko dana ubila sam se od muke da izgovorim ime Nikola Čuturilo Čutura. I, kao neka mazga, pokušavala sam sedam-osam puta da izgovorim to jednostavno ime. Međutim, kao da se najteža brzalica postavila pred mene. Nisam uspela. Još kada sam Vuturu videla da skoro plače od smeha i gleda me u stilu "šta je ovoj ženi ovde", počela sam i ja da se smejem. Grozan trenutak, kada je jako teško kontrolisati se. I, što se više kontrolišem, to više padam od smeha. Prošlo je sa osmehom i posle emisije. A to je najvažnije.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija