Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Sita sam pričaonica i rijalitija


TV magazin Kurir: decembar 2010.

Prirodna, vedra i predusretljiva, informativna taman koliko je potrebno, Nataša Miljković priznaje da je još drži isto uzbuđenje kao i na početku rada u Jutarnjem programu. Da joj ova vrsta programa prija, vidi se svaki put kad nam s prvog programa RTS poželi dobro jutro. Međutim, priznaje da je sad malo umornija nego pre pola godine. Da li se uželela autorskih emisija, o idejama i daljim planovima, o pomirenju karijere i materinstva, o tome šta nedostaje našim televizijama, o mogućnosti davanja autorskog pečata u emisijama kao što je Jutarnji program, Nataša za TV magazin Kurira priča...

- Mesta za lični pečat ima dovoljno. Moglo bi da ga bude i više, ali nisam sigurna da to u ovom trenutku želim. Odmaraću se od viška obaveza i nepotrebnih stresova još koji mesec. Posle ćemo videti.

Šta biste voleli da radite pored Jutarnjeg programa?
- Željna sam neke dokumentarne, analitičke emisije, rada na terenu. Nikako studijskih pričaonica. Previše ih je i čini mi se da su ih se gledaoci zasitili. Već dugo mi se u glavi "krčka" jedna divna, plemenita i zabavna emisija, ali, kad budem videla da mogu da joj se posvetim, krenuću da je pravim i da se borim za nju.

Da li i kada gledaoci mogu da vas očekuju u "Ključu" ili sličnoj emisiji u večernjem terminu?
- O tome se više ne usuđujem da govorim. Ne bih rekla "nikad", a sve drugo moglo bi da bude netačno. Videćemo.

Kako vam se čine sadržaji ostalih domaćih televizija?
- Naše televizije su trome, dosadne, staromodne i spore. Isti kliše na svakoj. Red informacija, pričaonica, administrativnog jezika, pa onda red rijaliti programa. I dok god je između golem paket reklama, nema potrebe da se bilo šta menja. Pratim rad stranih televizija pa gledanje domaćih kanala prilično bolno doživljavam. Dopada mi se "Raspakivanje", "Sasvim prirodno". Dopada mi se Prva televizija jer liči na neke strane kanale.

Šta mislite da nedostaje RTS, a šta drugim domaćim kanalima?
- Šta nedostaje RTS, to uvek govorim tamo gde treba, a ne u medijima. Šta god da joj fali, sigurno je da je prvak u poverenju, tačnosti i medijskoj moći. Drugim kanalima nedostaje upravo to.

Kako najradije provodite slobodno vreme?
- Šetam sa sinom, treniram i čitam neke lepe pesme.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija