Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Maja Nikolić i Nataša Miljković: Čudesni modni izazov


Story: januar 2011.
Novinar: Nikola Rumenić

Kume i voditeljke Jutarnjeg programa na RTS-u, Nataša Miljković i Maja Nikolić, otkrivaju koje bi odevne komade jedna drugoj ukrale iz ormara i šta njihove modne stilove čini jedinstvenim

Osim što su kume u privatnom životu, lepe voditeljke Jutarnjeg programa na RTS-u Maja Nikolić i Nataša Miljković imaju sličan modni ukus i neretko su jedna drugoj i inspiracija kada je reč o odevanju.

- Nataša ima osoben stil i to mi se dopada. Svoja je i često mi se desi da u prodavnicama odlično procenim šta bi joj se svidelo. Iz ormara bih joj rado uzela nekoliko džempera, a ona zna i kojih - smeje se Maja čija kuma retko od nje pozajmljuje garderobu.

- Može i neka trenerka, ali bih sa večernjim haljinama bila srećnija. Mada, kakve sam sreće, kuminu odeću nosim samo u trudnoći. To su uglavnom tunike i pantalone sa dubokim pojasom koje mi velikodušno ustupi. Inače, ne opterećujem se definicijama, a možda se upravo tako može opisati i moj stil - ističe Nataša i otkriva u kojim prilikama kumi saopštava kritičko mišljenje o njenom odevanju.

- Desilo se to samo jednom i to nedavno. Nosila je nekakvu ešarpu, koja mi se nije dopala, ali nije se naljutila kad sam joj to sugerisala - kaže Miljkovićeva, dok Nikolićeva ne krije da sa kumom često priča o modi.

- Često komentarišemo garderobu koju nosimo u Jutarnjem programu. Ne mislim da je ijedan komad, ukoliko se lepo iskombinuje, neprimeren za našu emisiju. I presrećna sam što ne moram da brinem o tome jer naša stilistkinja Jelena Svetličić nikada nije pripremila nešto što ne bih obukla, a reč je o modelima kuće Fashion&Friends - priča Maja, dok Nataša ističe da im zamerke na stajling ponekad upućuju i gledaoci.

- Moj imidž se menja, baš kao i ja. Sada je zreliji i u mojoj službi. Sve je manje prilika kada se osećam nelagodno u garderobi koju nosim, sve manje situacija kada ne znam šta garderoba treba da poruči, kako da bude primerena i koji iskorak mora da postoji da bih bila osobita. Liu Jo ispunjava sve te kriterijume - sigurna je Maja koja kao i Nataša uz garderobu voli da kombinuje nakit, najčešće marke Pandora.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija