Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Šta voze poznati: Nataša Miljković


Večernje novosti - Auto dodatak: novembar 2011.
Novinar: M. Milosavljević

POZNATO televizijsko lice, voditeljka koja građanima Srbije na najlepši način poželi "dobro jutro" sa ekrana Javnog servisa, Nataša Miljković otkriva koje automobile voli i kako se snalazi u saobraćaju. U razgovoru za "Auto" ona navodi i da je, na početku vozačke karijere, imala strah od automobila, kao i da uvek iz daljine može da nasluti kada je žena za volanom.

Kada ste položili vožnju i šta ste prvo vozili?
- Položila sam sa 18 godina, praktično nekoliko dana posle punoletstva... Međutim, kao i mnoge žene, imala sam početni strah od vožnje.. Usudila sam se da sama vozim tek pet godina kasnije.

Šta nam možete reći o automobilima koje ste imali do sada?
- Vozila sam samo dva automobila, "polo" i "korsu". Oba sam volela. Prvi, zato što je bio prvi, drugi, zato što sam ga sama kupila.

Šta sada vozite i kako ste zadovoljni automobilom?
- Obožavam tu "korsu". Lepa mi je i nekako taman... taman za gužve, taman za moje dete, dobra je u gradu i van grada. Vozim je već četiri godine, majstora posećujem jednom godišnje, kada je vreme za redovan servis. A, to, dosta govori o automobilu.

Kako vidite sebe kao vozača?
- Volim da vozim, zato što verujem u sebe za volanom. Uvek pazim na druge, trudim se da dok vozim pazim na tuđe greške... Ne ludujem, ali ni ne gnjavim. Jedna od retkih stvari koje umem, to je da se vozim u gradskoj gužvi i haosu. Vožnja me opusta. Kada me drugi voze imam gomilu zamerki.

Šta mislite o Srbima kao vozačima i kako ocenjujete stanje u saobraćaju?
- Tačno znam kad vozi žena, a i osećam kada vozi neko ko nije iz Beograda. Izluđuje me bahatost, a najviše, kad mi neko prilazi isuviše blizu, kad ne drži odstojanje. Mislim da je to odstojanje najvažnije za bezbedan saobraćaj.

Imate li neku anegdotu iz vozačkog života?
- Ima ih mnogo. Svakog dana po jedna. Recimo, kad imam malo prostora za parking ne umem da se parkiram ako me neko gleda, odmah se spetljam. Na tu temu su mi se dešavale smešne situacije.

Povratak na sekciju intervjui

Zelena Inicijativa Burek Forum :: Burek ForumConquiztador, TotalCar, breitling watches, VelikiKuvar Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija