Novo na sajtu:

 

Predlažite teme za Jutarnji program
Pet godina foruma
VIP gosti foruma
Forum: Video uputstva
Novi intervjui
Download emisija

 

Ključ - prethodne emisije:

 

Šarlatan sam - tim te lečim
29. Maj 2009.
(Pre)živeti Beograd

22. Maj 2009.
Žene su sa Venere, muškarci su iz pakla?

15. Maj 2009.
Ljubomora: vozi me, ne vozi me

08. Maj 2009.
Srbija između Latinke i Dobrice

24. April 2009.
Kupovina: šarena laža ili ambalaža

10. April 2009.
Zavere: svet strave i užasa

03. April 2009.

... Arhiva emisija

Ne daj se, Nataša

Kako to dobro zvuči- sto emisija „Ključa“ na RTS, kao sto metara na stazi, lako za druge, i kao da je tej juče bio početak ove trke Nataše Miljković sa našim mnogobrojnim i neodgonetnutum društvenim čudima. Samo mladost može da bude tako uporna i  istrajna, i uverenje da uložena energija mora da odjekne, da pokaže rezultat. Tako je u glavi, nadam se, svakog novinara od dara i opredeljenja.

Preksinoć je bila delikatna i tužna priča o gerijatrijskoj mafiji, a pročitala je Nataša i demanti, sudski dakako, na izjavu učesnika jedne njene ranije emisije: takodje sliku ovog našeg podneblja u kojem su, po svemu, zaštićeniji nasilnici od žrtava. To se videlo i u prethodnoj emisiji, povodom knjige „Tišina u Aberdarevoj“, kad su uz znanje Milanovića i kompanije žrtvovani i izginuli na radnom mestu u Aberdarevoj 1, njih 16. Potresna emisija u kojoj je red po red dokazivano kako je izvedena ta ljudska i moralna tragedija.

Biće, očigledno, dovoljno inspirativnih sadržaja za „Ključ“ u ova naša vremena, i neka ohrabrenje bude, takođe, prepoznatljivo: Ne daj se, Nataša.


D.M.P.
Večernje Novosti, 6. decembar

Povratak na sekciju odjeci